Om Mig

Nogle ord om mig!

Jeg er under uddannelse til 


Energy Flow Healer

(Initieret EFH af 1. grad)


og


Angel Card Guideved min mentor Britta Baumann

MIG


Jeg er 56 år, har kendt min elskede mand i over 40 år og vi har været gift i 20.

Vi har to skønne, smukke voksne piger, som vi elsker meget højt, som har hver deres dejlige kærester, og vi har 2 vidunderlige børnebørn, som vi også elsker højt.

Vi har 7 helt vidunder skønne labradors og 1 kat, som vi også elsker!

Universets energier arbejder med mig NU!At være i denne fantastiske spirituelle verden, er som at komme hjem, for mig.


Jeg er opvokset i de gamle liniære moraler om fællesindretning og kassesystemer, til hvad man måtte og ikke måtte overfor omverdenen - og mine forældre elskede mig på den bedste måde de vidste, på det tidspunkt - og det har taget mig 50 år at finde ud af det! - men jeg elsker dem meget højt, og siger det tit, selvom de begge er i Spirit world nu! - jeg kan mærke dem omkring mig -jeg kan lugte dem og så ved jeg, at de er ved mig, for at vise mig kærlighed i mit fysiske liv!

I mine unge år var jeg lidt af en rebel, men fandt heldigvis kærligheden sammen med min skønne elskede mand!

Men jeg var ikke åben og bevidst om kærligheden til MIG selv, jeg gav al den kærlighed jeg havde ud, men "tillod" at der fra familiens side blev ydet fysisk vold mod mig! - det var først da jeg begyndte at værdsætte, ære og elske mig selv, at jeg kunne se hvad jeg "tillod"! - og så var det slut med tillade andre at komme ind i min energi - jeg ved NU, at jeg skulle elske MIG selv betingelsesløst, ægte og ærligt, før jeg kunne blive MIG - jeg gjorde det stik modsatte af hvem jeg er, hvad jeg er, og hvad jeg vil - jeg hørte ikke på MIG! - men det gør jeg NU - jeg lytter til MIG, invisterer i MIG, ærer MIG og elsker MIG!

Jeg skal lære hele livet, for alt er læring for mig, og jeg suger det til mig! NU ved jeg hvem jeg er, hvad jeg er og hvad jeg vil, og jeg står fast! For at få overfloden, kærligheden, roen, harmonien og tilliden fasttømret i mit liv!

JEG er en ALFA - er Alfaen i mit liv, min mand er Betaen i mit liv og det elsker jeg MIG for!

Min mand er Alfaen i hans liv, jeg er Betaen i hans liv og det elsker jeg ham for!

Hele mit liv har jeg troet på, at der var mere mellem himmel og jord og NU er jeg bare glad for, at jeg endelig kan udleve det, godt hjulpet på vej af kurser, uddannelser, healinger, meditationer, guidinger, workshops, livestreams, community på FB, o.m.a., ved min mentor Master Magiker Britta Baumann.

Det er den bedste invistering jeg nogensinde har gjort for mig selv! - selvom højdepunkterne i mit liv er, da jeg blev kæreste med min elskede mand og da jeg fødte mine 2 elskede piger - jeg ved, at Universets energier arbejder med mig - jeg ved, at jeg er grounded på den smukke, skønne Gaia (moder jord) og især hér på Farmen - der er engergier i alt - NU bruger jeg energierne, jeg fornemmer dem, jeg mærker dem, og jeg lytter til min intuition! - jeg trækker kort hver dag til mig selv - samtidig med at jeg hver dag takker Universets Guddommelige Kraft, den uendelige kilde, for al den overflod jeg har hver eneste dag! - Jeg ser synkroniciteten i alt omkring mig - jeg er stille med mig selv - jeg går en tur i naturen uden nogen som helst forstyrrelser - jeg observerer! - jeg lytter!- jeg mærker! - der er ingen tilfældigheder - alt hænger sammen! - jeg åbner mig for at være med i det - og så sker magien! - JA! - jeg vil det - jeg kan det - jeg er det - jeg elsker det - jeg har min egen frie vilje til at kunne vælge alt det jeg vil ha' - og vælge alt det jeg kan få til overflod! - NU er jeg i det - jeg ser kontrasterne - fordi jeg vil det!Dermed sagt, er det også energieerne jeg arbejder sammen med, når jeg trækker kort for jer - jeg er også vild med skønne ting, krystaller, kortsæt, og jeg tænker at ville sælge sådan noget, når du kommer her - det her er NU min helt store passion og levestil, og jeg ELSKER det! - og du siger JA TAK til at prøve at arbejde sammen med energierne, når du booker en session hos mig! - som du jo i hele 2020 kan få til "spotpris" - se bare her!Jeg udlever også min anden passion, nemlig Hunde Fører Guiding, som også handler om energier, men til hundene - jeg er hudløs ærlig omkring det - så dem der siger de JA TAK til at komme og blive guidet til et skønt samarbejde med deres hunde, de skal også ville det! - og det vil de, når de booker en Guidings session!

UNDER UDDANNELSE!


Jeg er under uddannelse til Energy Flow Healer ved Master Healer Britta Baumann - EFH er en opgraderet Healer uddannelse! -jeg er initieret Energy Flow Healer af 1. grad - mit Choku Rei symbol er initieret i mine håndflader, og dem aktiverer jeg, når jeg starter healingen og lukker for, når jeg afslutter healingen -og jeg elsker at heale! - jeg healer mig selv hver eneste dag- jeg healer vores hunde, og på dem kan jeg se hvordan det virker! - Det er så spændende!

Jeg er under uddannelse til Angel Card Guide ved Master Card Guide Britta Baumann - og den er lige så spændende! Den taler meget til mig, at jeg nogen gange glemmer mit eget fysiske liv (rengøring, vasketøj, vinduespudsning o.s.v. :-D) - Det er en eminent følelse, når man rammer rigtigt i energierne og de alle sammen spiller sammen - det kan nogen gange tage pusten helt fra mig, og blæse mig totalt bagover af positiv overraskelse.

Fantastisk som hele Universet er én energi, og utroligt at næsten ingen "ser", mærker eller anerkender det, for det er dét, der kan få vores liv i balance, hvis vi vil tillade det og har tålmodighed til at "se", at det virker - Krystallerne har også gjort sit indtog hos mig, og det skal nok blive spændende! - jeg er i en enorm spirituel udviklings og groundings fase af mit liv og det er fantastisk - andres negativitet og udskammen af spiritualiteten fra deres uvidende energi, kan stadig dykke mig fra tid til anden - men jeg rejser MIG igen! - det er deres energi, jeg holder mig i min! - jeg bliver i min helt naturlige tilstand, som positiv, hudløs ærlig, harmonisk, letantændelig, fredelig, direkte, kærlig og ægte!

Mit energiarbejde udvikler mig til at være hudløs ærlig og transparent - jeg lever MIN sandhed - jeg kan mærke det i mine beslutninger - jeg ser dagligt hvordan energierne arbejder for mig og fylder mit liv med Overflod, Rigdom, Kærlighed, Fred, Glæde, Harmoni og Lykke - jeg ved hvad der er det bedste for mig!- jeg accepterer NU, at jeg er introvert - jeg nyder freden omkring mig - jeg har mistet mange "venner", men får hele tiden nye, som også arbejder med Universets energier - selvom det stadig er tabu og udskældt - det nærmeste man kan kommeer vel at blive brændt på bålet, som i middelalderen - MEN jeg lytter til min sjæl - jeg sætter mit ego på pause - og med energierne ændrer mit fantastiske liv sig, fra dag til dag! - jeg lever i MIN sandhed NU - ingen kommer ind i min energi uden min tilladelse! - og jeg ELSKER det!

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes