HUNDE-FØRER GUIDING

HUNDE-FØRER GUIDING


Velkommen ❣️


KÆRE HUNDE VEN


Her kan du læse lidt om hunde-fører guiding!

Hunde-fører guiding er, at jeg guider dig, i at samarbejde med din hund! Jeg træner ikke din hund.

Du skal være åben for en ny måde at se og håndtere din hund på. Du skal kunne ta', at jeg er hudløs ærlig i alt hvad jeg ser og hører, at du gør og siger til din hund. Jeg vil vise dig, at du ikke har behov for diverse hjælpemidler, for at kunne træne din hund til det bedste for dig. Det eneste du har brug for at have med hertil, er linen og godbidder. Så fortæller jeg dig, hvordan du får det bedste samarbejdet med din hund. Åbner du dig og lytter efter, så får du et eminent samarbejde med din hund! Ses vi?


Sådan melder du til Guiding:

Åbn Tilmeldings kalenderen - log dig ind - find en dato der passer dig - første gang tilmelder du dig en Ene Gudiding - du vælger den dato du kan - første gang vælger du "Ene første gang", og får derved guidingen til ½ pris - så vælger du om du vil guides "Ene" eller på "2 hold's" guiding (d.v.s. at en anden hundefører også kan melde sig til) - du får automatisk en mail tilsendt efterfølgende! 

Er der ikke guiding på et tidspunkt du kan, skriver du en sms til mig på 30700587, med det tidspunkt du kunne tænke dig at komme på - hvis datoen er rigtig, melder du til, og så kommer ændringen, når du får svar fra mig - og din tilmelding i kalenderen bliver ændret.

Dine persondata bliver automatisk slettet, når du ikke har brugt Tilmeldings kalenderen over 1 md.Ene Guiding er med grundtræning og lydighed, som er for alle førere, med alle hunde på alle niveauer.

2-Hold's guiding er for førere med hunde der skal lære at samarbejde, mens andre også træner!

SAM-træning er for førere med apporterende jagthunde.

Du kan kun komme på Hold hos H-FG, hvis jeg vurderer, at du har styr på grundtræningen med din hund.


HUSK!

at du skal være konsekvent i al din træning med din hund, både til guiding og hjemme.


LÆS LIGE HER, FØR DU KOMMER TIL GUIDING / TRÆNING!

For at overholde alle regler, restriktioner og anbefalinger fra regeringen og sundhedsstyrelsen i forbindelse med Covid-19, foregår alt udendørs. Her gælder også mit ordsprog i guiding "vær dig selv nærmest"! Sørg for at du på intet tidspunkt er i nærkontakt med mig eller dine med deltagere.


Det skal det være sjovt, rart, lærerigt og hyggeligt for dig og hunden, hver gang I skal træne, så meld kun til guiding hér, hvis du er klar til at modtage ny hjælp til træningen.

Meld kun til, når du har behov for at få frisket noget op i træningen med hunden, som du ikke kan få til at "funge".

Meld kun til, når du vil lære mere nyt, eller få løst en udfording du har i træningen med hunden.

Meld kun til, når du skal ha' opfrisket din læring, fordi træningen med hunden er blevet en "gammel vane".


Til SAM-træning.

- om efteråret kommer der rigtig meget vildt hjem, som vi så træner med - og TAK for det. Der kan også være skud på, både lavt og højt. Vildtet skal behandles med respekt! - det må ikke kastes væk, men skal lægges. Det koster 50,- kr. ekstra at være med til at træne med vildt. Har du selv vildt du gerne vil have med, så skriv til mig.


Hvis jeg siger noget om energien til din hund, så er det kontakten jeg mener. - F.eks hvis jeg siger: "læs hundens energi" og "hold energien" og "aflæs hundens og hunde-førernes energier", så mener jeg "kig på hundens kropssprog", "hold kontakten", og "kig på hundens øre- og halestilling, o.s.v." - men ellers bare spørg mig, jeg er vild med ærlig snak 😍Ordensregler på Farmen!


 "Kend reglerne, så du ved, hvordan du bryder dem ordentligt" - Dalai Lama 😍


Vi har ordensregler for alle der kommer på Farmen, fordi vi selv har mange hunde, og for at alt skal være i Harmoni, skal alle følge vores ordensregler, som skrevet på denne side:


 1. Når du ankommer på Farmen, parkerer du på pladsen på højre side af indkørslen, når du næsten er nede ved huset.
 2. Hils på mig og OBS! - betal (eller få skrevet dato på dit Bonuskort) for din guiding.
 3. Derefter kan du hilse på dine eventuelle med-deltagere, hvis du skal på Hold.
 4. Gør dig selv klar - og husk godbidder til hunden.
 5. Luk op til hunden i bilen, (træn evt. "bliv") sæt line på og tag hunden ud af din bil.
 6. Skal du til Hold guiding, må ingen hunde komme tæt på hinanden på P-pladsen eller på vej til træningsarealet.
 7. Lige efter postkassen går du ind til venstre og rundt langs p-pladsen på græsset, hvor du lufter hunden i line.
 8. Alle efterladenskaber efter hunden SKAL samles op! ... af DIG - ikke af mig! - der er eventuelt gratis poser ved p-pladsen.
 9. Høm-høm poser skal lægges i skraldespandene med de røde låg, som står øverst på venstre side af indkørslen, når du kører herfra.
 10. Du går videre langs p-pladsen, og vi mødes ved "halv-taget" på guidings området - og herfra starter så Guidingen.
 11. Når guidingen er slut, går du og hunden, samme vej tilbage til din bil, som du kom! - og vi mødes på p-pladsen bagefter.
 12. Socialt samvær efter guidingen, er helt i orden for mig, jeg har altid tid - men det foregår udenfor.
 13. Er tæve hunden i løbetid, er det ikke muligt for dig at komme med hende til guiding her på Farmen - beklager.


TAK 💗


HUSK! Du skal selv have godbidder med til din hund!

PRISER!Der skal betales, eller skrives på Bonuskort (Hold Bonuskort kan bruges indtil den 31.12.2020), inden guidingen starter - Kontant eller MobilePay 171214

Eller får skrevet en dato på dit Bonuskort! (Hold Bonuskort kan bruges indtil den 31.12.2020) HUSK! Du skal selv have godbidder med til din hund!


ENE GUIDING!


Aller førstegangs Ene Guiding for fører med hund uanset hundens alder:

prisen for 1 fører m/1 hvalp/hund, er = ½ pris! - af den pris, for hvilken guiding du vælger.


Ene Guiding - fører med hvalp under 6 mdr. - prisen for 1 fører m/1 hvalp, er = 200,- kr.

Ene Guiding - fører med unghund fra 6 mdr. til 1 år - prisen for 1 fører m/1 unghund, er = 300,- kr.

Ene Guiding - fører med voksen hund over 1 år - prisen for 1 fører m/1 hund, er = 400,- kr.


HOLD GUIDING!


2-Hold's Guiding for hvalp under 6 mdr. - prisen 1 fører m/1 hvalp, er = 150,- kr.

2-Hold's Guiding for unghund fra 6 mdr. til 1 år - prisen for 1 fører m/1 unghund, er = 200,- kr.

2-Hold's Guiding for hund over 1 år - prisen for 1 fører m/1 hund, er = 250,- kr.SAM-træning som Hold Guiding for hunde over 1 år:


"Jagt" baseret træning - weekend dage - 6 deltagere - prisen for 1 fører m/1 hund, er = 100,- kr.

Træning med vildt - både til Ene og Hold guiding - koster 50,- kr. ekstra.


ARRANGEMENTER!


FÆLLESDAG!

Der afholdes fællesdag m/fuld forplejning, præmier og gaver til alle deltagere, hvert år den sidste søndag i marts, for 1 fører m/1 hvalp/hund uanset alder og som har været deltager hos H-FG indenfor det sidste år og dem som I måtte ønske at have med - og prisen er = 150,- kr. - og for gæster 50,- kr.  Alt foregår udendørs, så tag tøj på efter vejret! Hvis I har lyst til at hjæpe melder I til separat. Tilmelding nødvendig ellers ingen deltagelse!


JULEAFSLUTNING! AFLYST I 2020!

Der afholdes juleafslutning m/fuld forplejning og julegaver, for deltagere hos H-FG indenfor det indeværende år og dem som I måtte ønske at have med, den første søndag i december fra kl. 10 til ca. 15 - det er graits at deltage! Alt foregår udendørs, så tag tøj på efter vejret! Tilmelding nødvendig ellers ingen deltagelse!


FØDSELSDAG!

Der afholdes fødselsdag for Farmens Harmoni m/fuld forplejning, for førere med hunde uanset alder og som har været deltagere hos H-FG (Husk at overholde Farmens ordensregler) og dem som I måtte ønske at have med, hvert år omkring den 10.6. - det er graits at deltage! Alt foregår udendørs, så tag tøj på efter vejret! Tilmelding nødvendig ellers ingen deltagelse!AL TILMELDING FOREGÅR I KALENDEREN - ellers er du ikke tilmeldt!


Hos Hunde Fører Guiding betaler du kontant eller med MobilePay på nr. 171214 til Hunde-Fører Guiding, inden vi starter guidingen!

Eller får skrevet en dato på dit Bonuskort! Går du jævnligt (mindst 2 gange inden for samme måned) til guiding, kan jeg gi' dig en speciel pris!


Du kan også overføre penge til vores konto i Jyske Bank reg.nr. 5031 konto nr. 0001467604 - husk at vælge "Straks overførsel", printe kvitteringen ud og tage den med til Farmen.


OBS! - HUSK!

Har du ikke meldt og været, til en session i Tilmeldings kalenderen i ca. 1 md., sletter systemet automatisk dine person oplysninger!

Tilmeld her!


TAK 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes