NYHEDER

NYHEDER

HEALING & KORT TRÆKNING

NU har du muligheden for at komme og blive healet og eller, få trukket Englekort. Jeg er i lære som Energy Flow Healer og Angel Card Guide hos Britta Baumann A/S. I uddannelserne får jeg hele tiden ny indsigt og læring, stiger i graderne og dermed mere boglig erfaring, men jeg skal jo også have det fysiske med, så du er mere end velkommen til at komme og blive healet eller få lagt kort. 

NYE LINER & HALSBÅND

Jeg har en del retrieverliner, liner med karabinhage, halsbånd og små liner. Jeg sælger gerne det hele, fordi jeg ikke tager mere hjem det næste ½ år og er villig til at give dig en god pris. Læderlinerne koster lidt mere, men er jo også af meget bedre kvalitet. Skulle du være interesseret, så se dem alle på Farmen, eller skriv til mig. Kom nu Hundefører, det må da være noget for dig? :-D

BRUGTE KORTSÆT

Jeg har masser af brugte engle-, dyre-, ærkeengle-, guder- og gudinde-kortsæt, som jeg gerne vil sælge. De er enten aldrig brugt, men kun åbnet, eller kun brugt 1 gang. De sælges for ca. 3/4 af prisen fra ny! Jeg lægger billeder af nogen af dem, ind på siden "skønne ting" snarest - resten kan ses på Farmen. Er du interesseret i en eller flere af dem, skriver du bare en sms til mig på 30700587.

BRUGTE LINER & HALSBÅND

Jeg har en hel del brugte og nye (d.v.s. kun taget prismærke af) liner og halsbånd. Skulle du være interesseret, så se dem alle på Farmen, eller skriv til mig. Prisen ligger imellem 5,- kr. og 75 kr. Kom nu Hundefører, det må da være noget for dig? :-D

NYE ENGLE KORTSÆT

Jeg har mange skønne ting og nye Engle Kortsæt - både Oracle og Tarot - til salg. Kom og se dem, så du ved om du er tiltrukket af kortene indeni - du vil kunne mærke energien i kortene, når du ser dem. Er du sentisiv kan du selvfølgelig mærke om det er dit kortsæt med det samme du ser billederne af kortene. Intuitivt fortæller energien dig det.

HUNDE-FØRER GUIDING

Søren og jeg elsker vores hunde og træner dem selv på en helt fantastisk måde, og det vil vi gerne hjælpe andre med ved guiding. D.v.s. at vi guider dig, i at samarbejde med din hund på denne fantastiske måde! Du skal være åben for en ny måde at se og håndtere din elskede hund på. Du skal kunne ta', at jeg, Jette, er hudløs ærlig i min formidling.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes