FARMENS HARMONI

Jeg er i lære som healer og kort lægger

Hej 💖 Jeg er Jette

 Jeg er lige nu i gang med 2 uddannelser, som Energy Flow Healer og Angel Card Guide 💖 Uddannelserne, som EFH'er og ACG'er, tager jeg hos Britta Baumann A/S, som også udbyder skønne kurser.

Jeg er i læring til at være ren kanal for de Universelle Guddommelige Livsenergier. Jeg skal lære MIG selv at kende samtidig med at jeg uddanner mig, men jeg er nu initieret EFH af 2. grad, og skal videre til EFH 3. grad.

Jeg har brug for klienter, der er klar, åbne og villige til at modtage denne healing fra de Universelle Livsenergier. Klienter som siger Ja Tak til healing, så jeg kan lære mere om kanaliseringen.

Min elskede mand, min elskede datter og hendes fantastiske kæreste, to skønne veninder, og en anden skøn ung kvinde, har indtil NU stillet sig til rådighed for kanaliseringen af den Guddommelige Livsenergi gennem mig - og endnu har jeg kun fået et par tilbagemeldinger - Tusind Tak for det 💖


Du har nu muligheden for at komme og blive healet, og/eller få trukket Englekort, til ½ pris indtil den 31.12.2020, og du melder til nederst på denne side, eller på disse sider Healing og Kort trækning.


Jeg er i læring som Energy Flow Healer, fordi jeg har stor kærlighed til det jeg nu ved jeg kan, d.v.s. at stille mig til rådighed for den Universielle Livsenergi, som kun har et formål, nemlig at helbrede og finde løsningen. Det er ikke terapi, samtale eller diagnose; det handler om, at du skal se dig selv på ny; så jo mere åben og villig du er til at modtage, jo mere du arbejder méd livsenergien, jo mere vil du tage imod healingen. Jeg healer fysisk, da jeg healer med mine hænder.


Jeg elsker også at formidle Universets vejledninger gennem Engle kort. Det er så fantastisk at se hvordan energier arbejder med os, hvis vi vil åbne os for det. Så igen, hvis du åbner op og er villig til at tage imod budskaberne, vil Universets Energier vejlede dig fuldstændig korrekt - måske synes du ikke det passer lige i øjeblikket, men når du så bruger lidt tid til at tage det ind, så vil du kunne se at det er rigtigt. Ses vi?💖

Du kan se videoer om min Energy Flow Healing her, når jeg får optaget nogen.

Du kan se videoer om min Angel Card Guide her, når jeg får optaget nogen.

Du kan læse om priserne på min healing og kort trækning her.

Du kan læse og se billeder af de skønne ting jeg kommer til at sælge fra Farmen her.

Du kan læse om reklamer for fantastiske mennesker og ting her.

Fine parkerings muligheder.

Herunder kan du tilmelde dig en session i min Tilmeldings kalender - TAK 💖


Healings og Kort træknings sessionerne er sat på bestemte tidspunkter, men hvis tiden ikke passer ind i din kalender, skriv til mig. Hvis jeg ikke har andre aftaler på det tidspunkt du kan, er det jo muligt at ændre det - Ses vi?💖
Vi overholder alle regler, restriktioner og anbefalinger fra regeringen og sundhedsstyrelsen i forbindelse med Covid-19.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes