Persondatapolitik

Farmens Harmoni

Farmens Harmoni Jagthundefører træning:

Persondatapolitik hos Farmens Harmoni - v/Jette Hansen

 

Firmaet Farmens Harmoni indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for dig som Kursist, og FH vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Farmens Harmoni v/Jette Hansen.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata, overholder FH altid alle relevante lovbestemmelser.

Firmaet vil kun opbevare dine persondata, så længe FH enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet, altså mens du træner med din hund hos FH.


Oplysninger FH indsamler:

Hvis du ønsker en undervisning fra FH, har FH brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre tilmeldingen og for at kunne tilbyde dig FH’s udbudte tjenester. Der bliver enkelte steder brugt cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger SuperSaas's Tilmeldingssystem.

FH indhenter kun relevante oplysninger om dig som fulde navn, e-mailadresse og mobilnummer. FH indhenter også irrelevante oplysninger, som din hunds race, alder og navn.


Farmens Harmoni indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Opretter et login på FH’s hjemmeside.


Den dataansvarlige:

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.farmensharmoni.dk er Jette Hansen, Østvej 15, 3230 Græsted, Farmens Harmoni, cvr nr. 35785302.


Behandlingsgrundlag og formål:

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, indhenter FH for at kunne se hvem tjenesten, som du har købt hos FH, er til. Din e-mailadresse indhentes for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og dit mobilnummer til 1 døgns påmindelser, og fordi al kontakt fremover mellem dig og FH vil forgår pr. tlf. - ydermere er det relevant for din betaling over MobilePay nr. 87711, for FH at kunne se hvem der har betalt.


Sletning:

Dine oplysninger vil automatisk blive slettet, hvis du ikke har tilmeldt dig ny træning indenfor 90 dage, eller af Jette, når du vælger ikke længere at være Kursist hos Farmens Harmoni, eller hvis du ikke har tilmeldt træning ca. 14 dage efter oprettelse af login.


Andre modtagere af personoplysninger:

Det navn som du tilmelder træningerne med, vil fremkomme på tiderne, som de andre kursister kan se.

FH sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører heller ikke dine persondata til tredjelande. FH’s data behandler kun personoplysninger efter instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til data behandlere.

FH's hjemmesideudbyder er One.com og sms besked tjenesten er fra cpsms.dk. Tilmeldingssystemet er fra SuperSaas, som derfor fungerer som FH’s eksterne data behandler og alle persondata som du oplyser i Tilmeldingskalenderen, vil blive opbevaret i SuperSaas’s datacentre. FH har indgået data behandler aftaler med SuperSaas, hvilket er FH’s garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som FH til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata, når du ikke længere er Kursist hos FH

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.


Ønsker du ikke længere, at FH skal behandle dine personoplysninger, er du heller ikke længere Kursist hos FH, eller vil du have at FH begrænser behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til Jette Hansen på mobil nr. 30700587 eller skrive til  farmensharmoni@outlook.dk


Du accepterer automatisk disse Farmens Harmonis persondatapolitik, når du melder til træning!

TAK :)

FARMENS HARMONI

Østvej 15 - 3230 Græsted -

farmensharmoni@outlook.dk 

Mobil 30 70 05 87 

MobilePay 87711

Copyright @ All Rights Reserved